четвер, 31 грудня 2015 р.

2016 рік


Червона Мавпа до нас йде,
Подарунків гору несе.
Хай дістанеться й Тобі
Все, що забажав собі!

Новий 2016 рік за східним календарем – рік Вогняної Червоної Мавпи.

Це дев'ятий знак східного гороскопу, що входить в групу тварин Ян (чоловіче начало). Настає він 8 лютого 2016 року. Саме в цей день, згідно з китайським гороскопом, весело помахуючи хвостиком стукаючи копитцями, Зелена Дерев'яна Коза – символ року 2015-го – покине нас, поступаючись місце Вогненної Мавпі. І незважаючи на те, що Мавпа повністю вступить у свої законні права тільки 8 лютого, у китайський новий рік 2016, встановлювати певні правила та вимагати їх неухильного виконання вона почне з самого початку європейського нового року, тобто з 1 січня. 

Мавпа – артистична і ексцентрична натура, що має разом з тим сильною інтуїцією. Норовлива, примхлива і непередбачувана – важко здогадатися, про що вона думає. Її дії абсолютно непередбачувані і можуть змінюватися в залежності від настрою – вона буває доброю і веселою, так і агресивною і злою.
Господиня наступаючого року може запросто викинути сюрприз, який довго доведеться розсьорбувати... Мавпа, символ 2016 року, любить подорожі, гори, красиву природу і нові враження. Будувати серйозні плани і чекати глобальних змін в 2016 році немає сенсу: Мавпа все зробить по-своєму.


У новому 2016 році гороскоп радить наповнити будні яскравістю, незвичайністю, легкістю та оригінальністю! Незважаючи на те, що Вогненна Мавпа намагається уникати складних ситуацій, вона з радістю поступиться більш сильному супернику або колезі, якщо так буде краще всім – особистою свободою Мавпа завжди готова пожертвувати, коли відчуває турботу і увагу партнера. Використовуйте це якість Вогненної Мавпи – не проявляйте впертість там, де воно є недоречним. Навіщо? Набагато корисніше і приємніше знайти консенсус, отримати обопільну вигоду, нехай і з невеликими втратами – завжди краще мати половину, ніж нічого...
Як це не дивно, згідно зі східним гороскопом Мавпа любить будинок, сім'ю, тепло домашнього вогнища. Незважаючи на усталені стереотипи – Мавпа прекрасна мама і вірна дружина, яка захищає свій будинок і свою любов. Вона шукає собі надійну, правильного, сильного супутника життя, щоб бути за ним, як за кам'яною стіною. І вже якщо вона поставить собі таку мету – швидко доб'ється свого, мріючи про щасливе і спокійного сімейного життя.
2016 рік Мавпи просто ідеальний для створення щасливої родини, де пануватимуть любов і розуміння - адже вона так мріє мати теплий і спокійний будинок! Але Мавпа полюбить тільки справжнього "самця" - надійного, турботливого і благополучного.



Я хочу привітати вас зі святом
І з Новим роком і з Різдвом Христовим
Хай дід Микола зайде в вашу хату,
Оселю сповнить настроєм святковим.

Бажаю посмішок вам, сяючих весною
На цілий рік, на п‘ять, допоки сонце
У небі світить, гріє теплотою
І вранці стукається у віконце.

Бажаю друзів вам багато, справжніх друзів,
Щоб радість множити, а горе поділити.
Нехай здорові бігають на лузі,
Ростуть батькам на радість ваші діти.

У домі вашім хай росте добробут,
І завжди сяє радість у обличчях.
А ще бажаю молодіти серцем,
І доброти в житті без краю зичу!



Незважаючи  на  щирі  слова  Петра  Олексійовича,  хай  він  не  забуває,  що  йому  (і  новій  владі)  так  і  не  вдалося  зреалізувати  всі  наші  очікування,  виголошені  на  Майдані  та  випечені  на  мечі  війни  в  окопах  на  Сході  України.

Хай  міткою  для  державної  політики  нашої  влади  буде  підсумкове  відео  від  31 грудня  2013 року.  Вперше у своїй історії народ України приготував новорічне звернення  до президента України.



Бажаю здоров'я, благополуччя, сімейного затишку та миру і спокою – в серці, в державі. Хай тішаться батьки своїми діточками, малеча пишається своїми батьками, країна гордиться своїми синами, а громадяни держави не сумніваються у своєму виборі. Щоб на завершення 2016 року ми не розпочинали привітання словами "Незважаючи на складну і неспокійну ситуацію в нашій країні", а стверджували "Згадуючи щасливі і приємні моменти минулого року, хочеться, щоб ..." Дай Боже нам нарешті кращого майбутнього !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар